Aprilsnar for børn

Den 1. april er en helt speciel dag for os forældre, da det er den ene dag om året, vi kan narre vores børn og grine af det, når de falder for vores tricks. Her har du en række forslag til, hvordan du kan lave sjov med børnene.

1. Store fødder

Læg noget køkkenrulle ud i spidsen af barnets sko og sig, at du synes hun er vokset ret meget i løbet af natten. Gentag gerne dette nogle gange i løbet af morgenen, og se reaktionen når I skal ud af døren, og skoene ikke passer.

2. Ubrugelig sæbe

Mal gennemsigtig neglelak på sæben så den bliver superglat, og hold øje med hvor længe der går, før dit barn regner den ud.

3. Ballon i toilettet

Læg en heliumballon i toilettet. Når dit barn åbner låget om morgenen, vil ballonen flyve op af toilettet. Du kan med fordel skrive ”Aprilsnar” på den.

4. Frossen morgenmad

Sæt en tallerken med barnets morgenmad i fryseren aftenen før, og læg så mærke til hvordan dit morgentrætte barn vil håndtere havregryn med mælk, man ikke kan dyppe skeen i.

5. Mad der kigger

Sæt bevægelige plastøjne på madvarerne i køleskabet og bed dit barn om at hente mælken. Hvordan er reaktionen når alt i køleskabet lige pludselig kigger på én?

6. Grøn mælk

Farv mælken med frugtfarve. Det er ikke hver dag man får cornflakes med grøn mælk!

7. Stift saftevand

Lav et glas saftevand rørt op med husblas, og hold øje med reaktionen når der skal drikkes af glasset.

8. Drilsk fjernbetjening

Sæt tape på fjernbetjeningens sensor.

9. Genstridige mønter

Lim mønter fast med superlim på fliserne udenfor. Når dit barn går forbi vil det højst sandsynligt forsøge at samle dem op. Bagefter kan I jo udføre spøgen sammen, overfor alle de andre der passerer forbi.

Find flere aktiviteter for børn her

Her er alletiders æggejagt du kan fornøje børnene med i påsken. Lad dem gå på jagt efter 8 skjulte æg og løse sjove opgaver. Alt sammen klargjort så det er nemt for dig at forberede.

kr. 139,00
Leveres som PDF

Påskeharen har været på spil og har gemt 8 æg, nu gælder det om at finde alle æggene og få dem i kurven, men gemmestederne bliver først afsløret når opgaverne er løst korrekt.

kr. 149,00
Leveres som PDF

Lad børnene hygge sig med opgaver og spil til påskefrokosten. I alt 6 opgaveark og 2 forskellige spil, der blot skal printes.

kr. 39,00
Leveres som PDF