Enhjørning fødselsdag

Enhjørning fødselsdag

Enhjørning temaet er virkelig populært til børnefødselsdage, og skal du arrangere den ultimative enhjørning fest, finder du her masser af gode råd til pynt, underholdning og mad.

Har du tid og er du den kreative type, er det oplagt at forberede det hele selv. Men der er heldigvis også masser af mulighed for at købe meget af det, du har brug for.

Borddækning og pynt

Enhjørning temaet er særdeles farverigt, og du kan vælge at gå med enten pastelfarver eller regnbuefarver og så ellers supplere med masser af glimmer og guld.

Pynt festlokalet op med en ranke af balloner i regnbuefarverne røde, lyserøde, orange, gule, grønne, blå og lilla. Spred farverigt konfetti ud over bordet og lav små enhjørninger i karton som bordkort.

Gør det hele mere personligt ved at hænge en flagranke op med fødselarens navn. På denne enhjørning flagranke kan du tilføje et bogstav til hvert flag, før du printer og samler banneret.

Pynt til enhjørning fødselsdagen

Udklædning til børnene

Sæt et horn i håret

Lav et enhjørning horn til hver af børnene. Det kan gøres meget enkelt ved at klippe og rulle et stykke karton i kegleform og binde et silkebånd i det. Gør det til en aktivitet for børnene at pynte deres eget horn med glimmerlim og pailetter. Alternativt findes der et stort udvalg af fine hårbøjler med ører og enhjørninghorn, du i stedet kan købe.

Enhjørning maske til farvelægning

Lad børnene lave deres egen enhjørning maske, der giver rig mulighed for at være kreative med farvelægning og dekorering. Her kan du gratis hente en enhjørning maske til print. Lad børnene selv farvelægge og klippe masken ud, og hjælp dem med at sætte elastik i masken.

Pynt til ansigt og negle

De fleste synes det er sjovt og festligt at få lakeret negle, og til en enhjørningfest kan du jo lakere dem i alle regnbuens farver. Eller du kan investere i noget ansigtsmaling og helt enkelt male en regnbue på kinden.

Lege og aktiviteter til enhjørning fødselsdagen

Sjov og udfordrende enhjørning skattejagt

At gå på jagt i fællesskab efter poster med opgaver, der til sidst fører til en skat, er det helt store hit til en børnefødselsdag. Det er sjovt og udviklende for børnene at samarbejde om opgaver, der skal løses, og de kan blive nærmest opslugt af legen indtil spændingen udløses og skatten bliver fundet.

Skattejagt til enhjørning fødselsdagen

En skattejagt kan dog være tidskrævende at forberede, og har du allerede lagt mange kræfter i kagedekoration, pynt og udklædning er det måske her, du får brug for en nem løsning. Det får du med denne enhjørning skattejagt til print, og som indeholder alt der skal til for at holde børnene godt beskæftiget med jagt efter poster og løsning af sjove opgaver.

I skattejagten skal børnene skaffe regnbuefarverne tilbage til enhjørningernes dronningerige og bliver præsenteret for en række sjove udfordringer på vejen.

Nem at forberede

Du skal blot printe skattejagten, klippe og gemme posterne på steder du selv udvælger og så naturligvis sørge for en spændende skat. Der medfølger også et diplom, du kan printe ud til hver af børnene og en invitation til enhjørning fødselsdag, du selv redigerer før print.

Du finder her en enhjørning skattejagt til børn på 4-5 år samt en skattejagt til børn på 6-8 år.

Skattejagt til enhjørning fødselsdagen

Skilte med enhjørning navne

Lad børnene vælge deres eget magiske enhjørning navn, som de skriver på et navneskilt og sætter på tøjet. Lav en liste med forslag til navne, som de kan vælge imellem. Ved en søgning på nettet kan du finde mange gode forslag som Bella, Luna, Sunshine og Rainbow… osv.

Enhjørning tegninger

Læg enhjørning tegninger og farvekridt på bordet, som de kan sidde og hygge sig med løbende under festen. Hvis man trænger til en lille pause fra festlighederne, er det rart at have noget man kan sidde og fordybe sig i.

Regnbue perlekæder

Læg en bunke perler frem i alle regnbuens farver, og lad børnene hygge sig med at lave de flotteste armbånd og perlekæder.

Mad til enhjørning fødselsdagen

Til enhjørning temaet er der mange muligheder når det kommer til maden. Du bestemmer selv hvor mange kræfter du vil lægge i det. Hvis du synes det er sjovt at pynte kager, er der rig mulighed for at gå “all in” her med flotte farver i glasur og fondant. Men du kan også holde det mere enkelt og alligevel servere noget, der er flot og elegant.

Kage til enhjørning fødselsdagen

Fødselsdagsboller og pølsehorn

Det traditionelle at starte ud med til en børnefødselsdag er nogle luftige og bløde fødselsdagboller, du kan finde en opskrift her. Det kan også være en portion lækre pølsehorn med ketchup, som mange fødselsdagsbørn hælder mest til. Print små billeder ud af enhjørninger og regnbuer, lim dem på tandstikkere og brug dem som pynt på boller og pølsehorn.

Kage i regnbuefarver

Du finder masser af inspiration på nettet til en flot dekoreret enhjørning kage. Men du kan også “nøjes” med at bage 7 lagkagebunde og give dem hver sin regnbuefarve, og dermed sørge for et virkelig flot snit. Eller du kan servere muffins pyntet med smørcreme i flotte pastelfarver.

Is med enhjørning horn

Brug isvafler som enhjørning horn. Dyp dem i glasur eller hvid smeltet chokolade og pynt dem med farverigt krymmel. Server den med toppen nedad på en tallerken og et par scooper is.

Regnbue frugtspyd

I den sunde, og lige så dekorative ende, kan du lave frugtspyd i regnbuefarver indeholdende jordbær, cantaloupe melon/mandarin, ananas, grønne vindruer/kiwi, blå/lilla vindruer.

En magisk og fantasifuld temaskattejagt til alle Unicorn fans. Brug den til børnefødselsdagen eller som underholdning derhjemme.

kr. 149,00
Leveres som PDF

Perfekt til børnefødselsdagen med enhjørning tema. Send børnene ud på en skattejagt, hvor de skal skaffe regnbuefarverne tilbage til enhjørningernes dronningerige.

kr. 139,00
Leveres som PDF

Malebog med 11 flotte tegninger af enhjørninger til farvelægning. Hent ned med det samme og print selv.

kr. 25,00
Leveres som PDF