Pufmaling opskrift

Pufmaling giver en sjov 3d effekt på børnenes malerier, og er spændende at eksperimentere med. Du kan købe det i butikkerne, men det er sjovest og billigere at lave det selv.

pufmaling

Superhelte skattejagtSend ungerne ud på en spændende skattejagt fuld af sjove aktiviteter. Køb og print med det samme.

Se flere udgaver her

Pufmaling med lim og barberskum

Her skal bruges lige dele lim og barberskum, hvorefter du indfarver det med frugt- eller pastafarve. Du kan også prøve at komme hobbymaling i blandingen i stedet, for at få lidt flere farver at vælge imellem.

Hæld blandingen på f.eks. gamle shampoo eller ketchupflasker, for at trykke malingen ud på papiret. Du kan også købe mindre flasker i hobbyforretninger.

Lad malerierne tørre i et døgn.

pufmaling

Opgavebog Disse aktivitetshæfter til print er spækket med sjove opgaver og er alletiders underholdning til en regnvejrsdag.

Køb og print med det samme

Pufmaling med mel, salt og vand

Den anden opskrift består af følgende:
1 kop fint salt
1 kop hvedemel
ca. 1 kop vand
1 tsk bagepulver
Frugt- eller pastafarve

Bland de tørre ingredienser og pisk vand i indtil dejen får en konsistens som pandekagedej. Del dejen op og indfarv med frugt- eller pastafarver.

Efter påføring af malingen skal papiret 30 sekunder på fuld kraft i mikroovnen, hvorved malingen puffer.

Se også opskriften på trylledej

Tag børnene med i Spionskolen, hvor de selv skal finde en række poster med sjove spion opgaver, der i sidste ende uddanner dem til vaskeægte SPIONER.

DKK 149,00
Leveres som PDF

Masser af god underholdning i Superhelte tema, med opgaver som prik til prik, labyrinter, find fem fejl og meget mere. Skal blot hentes ned og printes.

DKK 45,00
Leveres som PDF

Lær at skrive alle alfabetets bogstaver. I dette print-selv hæfte gennemgås bogstavernes skriveretning og giver barnet mulighed for at øve sig i at skrive og lære nye ord.

DKK 39,00
Leveres som PDF