Puf maling opskrift

Puf maling giver en sjov 3d effekt på børnenes malerier, og er spændende at eksperimentere med. Du kan købe det i butikkerne, men det er sjovest og billigere at lave det selv.

pufmaling

Puf maling med lim og barberskum

Her skal bruges lige dele lim og barberskum, hvorefter du indfarver det med frugt- eller pastafarve. Du kan også prøve at komme hobbymaling i blandingen i stedet for at få lidt flere farver at vælge imellem.

Enhjørning skattejagtENHJØRNING SKATTEJAGT – print selv
Denne enhjørning skattejagt er perfekt til børnefødselsdagen med enhjørning tema. Her skal børnene skaffe regnbuefarverne tilbage til enhjørningernes dronningerige.

Til denne skattejagt medfølger diplom samt invitation til Enhjørning fødselsdag lige til at printe.

KLIK HER OG HENT MED DET SAMME

 

Hæld blandingen på f.eks. gamle shampoo eller ketchupflasker så I kan trykke malingen ud på papiret. Du kan også købe mindre flasker i hobbyforretninger.

Lad malerierne tørre i et døgn.

Puf maling med mel, salt og vand

Den anden opskrift består af følgende:
1 kop fint salt
1 kop hvedemel
ca. 1 kop vand
1 tsk bagepulver
Frugt- eller pastafarve

Bland de tørre ingredienser og pisk vand i indtil dejen får en konsistens som pandekagedej. Del dejen op og indfarv med frugt- eller pastafarver.

Efter påføring af malingen skal papiret 30 sekunder på fuld kraft i mikroovnen, hvorved malingen puffer.

Se også opskriften på trylledej

Masser af god underholdning i Superhelte tema, med opgaver som prik til prik, labyrinter, find fem fejl og meget mere. Skal blot hentes ned og printes.

kr. 45,00
Leveres som PDF

Lær at skrive alle alfabetets bogstaver. I dette print-selv hæfte gennemgås bogstavernes skriveretning og giver barnet mulighed for at øve sig i at skrive og lære nye ord.

kr. 39,00
Leveres som PDF