Hjemmelavet modellervoks

Modellervoks er nemt at lave selv, og har den fordel at det ikke indeholder giftigheder, der kan ende i en barnemund.

2 dl fint salt
5 dl mel
1 spsk olie
2 spsk citronsyre
ca. 5 dl vand
Frugtfarver eller pastafarver til indfarvning
Evt. glitter

Bondegården opgavebog til børn på 4 år

Er dit barn glad for opgaver og øver sig i at holde på en blyant, vil dette 16 siders opgavehæfte være et sikkert hit. Her er et stort udvalg af sjove opgaver og spil i bondegårdstema.

Brug det til en hyggestund derhjemme eller find det frem som underholdning i situationer, hvor tiden føles lang. Du modtager hæftet straks efter køb som printklar fil.

Læs mere her og køb

 

Bland de tørre ingredienser og olien i en skål. Kog vandet og hæld det i lidt efter lidt. Tilføj mere mel hvis det er for klistret, og mere vand hvis det er for tørt.

Ælt det derefter i hånden til det har den rette konsistens og lad det køle lidt af.

Del dejen op til hver sin indfarvning og ælt frugt- eller pastafarven i. Det er en god ide at bruge plastichandsker til denne del.

Ved opbevaring i en luftæt beholder i køleskabet kan det holde sig i op til en måned. Citronsyren kan undlades hvis du ikke ønsker at gemme modellervoksen efter brug.

Se også opskriften på trylledej her

Masser af god underholdning i Superhelte tema, med opgaver som prik til prik, labyrinter, find fem fejl og meget mere. Skal blot hentes ned og printes.

kr. 45,00
Leveres som PDF

Lær at skrive alle alfabetets bogstaver. I dette print-selv hæfte gennemgås bogstavernes skriveretning og giver barnet mulighed for at øve sig i at skrive og lære nye ord.

kr. 39,00
Leveres som PDF