Tegnekonkurrence 2020

Tegnekonkurrence for børn 3-9 år

Vi har modtaget mange virkelig flotte tegninger i tegnekonkurrencen, som vi har valgt at vise frem her på siden. Det har selvsagt været MEGET svært at finde frem til netop den tegning, der skal præmieres med en kreativ hobbyboks, men efter store overvejelser har vi fundet frem til en vinder.

Aenna på 6 år har lavet en tegning, der i særlig grad emmer af forår og med rigtig mange fine små detaljer. Det er denne tegning vi har valgt ud og Aenna kan nu se frem til at modtage en kasse med kreative hobbyartikler.

Til alle andre deltagere vil vi gerne sige tak for deltagelsen med en lille trøstepræmie, bestående af en rabatkode til et print-selv malehæfte. Så hold øje med jeres indboks.

Aenna 6 år – vinder af tegnekonkurrencen

Vinder af tegnekonkurrence 2020

Deltagere

Påskeharen har været på spil og har gemt 8 æg. Ved at løse en række opgaver skal æggene findes og lægges i kurven. En kombineret ægge- og skattejagt i påsketema med flere sjove udfordringer.

DKK 149,00

Med denne pakke får du underholdning for børnene til påskefrokosten. I alt 6 opgaveark og 2 forskellige spil, der blot skal printes.

DKK 39,00

Her er malebogen til påskedagene med 11 virkelig søde påske motiver til farvelægning. Hent ned med det samme og print.

DKK 25,00