Sorteper

Dette spil kan spilles med et almindeligt sæt spillekort

Antal spillere: 2-8
Spillets mål: Undgå at blive den sidste spiller der ender op med “Sorteper”

Fjern 3 af knægtene fra spillekortene. Den sidste knægt er “Sorteper”. Fordel alle kort ligeligt mellem spillerne. Det gør ikke noget hvis nogle af spillerne ender op med lidt flere kort.

Alle kigger deres kort igennem og fjerner alle par (så som 2 konger, 2 seksere o.s.v.). Læg disse kort med billedsiden opad på bordet. Hvis du har 3 af en slags skal du kun fjerne de to af dem.

Opgavebog Disse aktivitetshæfter til print er spækket med sjove opgaver og er alletiders underholdning til en regnvejrsdag.

Køb og print med det samme

 

Den der sidder til venstre for kortgiveren starter og efter tur trækkes et kort hos personen til højre. Dette kort tilføjes de andre på hånden, og hvis der dannes et par lægges disse i bunken på bordet. Det er tilladt at blande sine kort på hånden umiddelbart før der trækkes fra dem.

På et tidspunkt vil alle kort have fundet en makker og lægge på bordet undtagen Sorteper. Spilleren der sidder tilbage med Sorteper taber spillet.

Variation: Kun kort i samme farve kan danne et par (røde par og sorte par)

Masser af god underholdning i prinsesse tema, med opgaver som prik til prik, labyrinter, find fem fejl og meget mere. Skal blot hentes ned og printes.

kr. 45,00
Leveres som PDF