Mit skib sejler

Dette er et nemt spil for børn fra ca. 6 år, og bedst og mest spændende når det spilles hurtigt.

Antal spillere: 4-7
Mål med spillet: At samle kort i samme kulør

Hver spiller får 7 kort, et ad gangen og med bagsiden opad. Resten af bunken skal ikke bruges.

Målet er at prøve at samle 7 kort af samme kulør (f.eks. 7 klør). Hver spiller sorterer deres kort efter kulør og beslutter hvilken kulør der skal samles på. (Dette kan ændres løbende)

Superhelte skattejagtSend ungerne ud på en spændende skattejagt fuld af sjove aktiviteter. Køb og print med det samme.

Se flere udgaver her

 

Derefter lægger hver spiller et uønsket kort på bordet med billedsiden nedad og skubber det videre til spilleren til venstre, som tager det op. Prøv at gøre dette i en rytme, så alle spillere afleverer og modtager kort på samme tid. Fortsæt indtil den første har alle sine kort i samme kulør. Vedkommende siger så højt “Mit Skib Sejler” og vinder spillet.

Send børnene i spionskole hvor de bliver uddannet til vaskeægte spioner. Her skal de løse en række sjove og udfordrende opgaver, der vil teste deres evner inden for kodeknækning og problemløsning. Vores spion skattejagt er den perfekte måde at give børnene en sjov og lærerig oplevelse.

kr. 155,00
Leveres som PDF

Splitte mine bramsejl, vi skal have bordet det skib og sendt alle landkrabber ud på et spændende pirateventyr for at finde en længe skjult skat. Så du kan godt gå i gang med at rigge sejlene, for børnene skal have en piratfest med en skattejagt, de sent vil glemme.

kr. 155,00
Leveres som PDF