Min nabo betaler

Et spændende spil baseret på held, der spilles bedst på tid.
2-3 spillere kan nøjes med et enkelt spil kort. Ved flere end 3 spillere kræves to sæt kort.

Antal spillere: 2-6
Spillets mål: Få alle kort.

Alle kortene fordeles mellem spillerne. Det gør ikke noget hvis nogen får lidt flere end andre. Hver spiller samler sine kort i en bunke med billedsiden nedad og må ikke kigge i dem.

Spilleren til venstre for kortgiveren starter med at placere sit øverste kort fra bunken i midten af bordet med billedsiden opad. Derefter bevæger spillet sig med uret, hvor spillerne skiftevis tilføjer et kort til bunken i midten indtil én vender et Es, Knægt, Dronning eller Konge. Spilleren der vender et af disse kort kan kræve betaling fra den næste spiller.

  • Et Es kræver 4 kort
  • En Konge kræver 3 kort
  • En Dronning kræver 2 kort
  • En Knægt kræver 1 kort

MadpakkesedlerOverrask dit skolebarn med små vittigheder, gåder og tungebrækkere, der blot skal printes og puttes i madpakken.

Se flere forskellige udgaver her

 

Disse kort placeres oveni midterbunken, men hvis et Es eller billedkort viser sig, skal betalingen stoppe og den næste spiller i rækkefølgen “betale” med det krævede antal kort, og så videre. Dette fortsætter indtil en “betaling” er fuldført uden esser eller billedkort. Derefter tager den sidste spiller, der vendte et Es eller billedkort, hele midterbunken og lægger den under sin egen bunke. Han starter den næste runde og spillet begynder igen.

Når en spiller ikke har flere kort, er vedkommende ude af spillet. Vinderen er den spiller, der ender med alle kortene. Hvis der spilles på tid, er vinderen den med de fleste kort, når tiden er udløbet.

Masser af god underholdning i Superhelte tema, med opgaver som prik til prik, labyrinter, find fem fejl og meget mere. Skal blot hentes ned og printes.

kr. 45,00
Leveres som PDF

Lær at skrive alle alfabetets bogstaver. I dette print-selv hæfte gennemgås bogstavernes skriveretning og giver barnet mulighed for at øve sig i at skrive og lære nye ord.

kr. 39,00
Leveres som PDF