7ére

Dette er et spændende og simpelt spil der er hurtigt at lære.

Antal spillere: 2+
Spillets mål: Kom af med alle dine kort

Alle kort fordeles mellem spillerne med billedsiden nedad.

Opgavebog Disse aktivitetshæfter til print er spækket med sjove opgaver og er alletiders underholdning til en regnvejrsdag.

Køb og print med det samme

 

Spillerne sorterer herefter deres kort efter kulør og i nummereret rækkefølge. Spilleren der har ruder 7 starter ved at lægge kortet ud på midten af bordet. Herefter fortsætter spillet med uret. Hver spiller tilføjer et kort i ruder i den rigtige rækkefølge, hvis de kan. Det kan enten gå opad (8, 9, 10 o.s.v) eller nedad (6, 5, 4 o.s.v.). Kortene skal placeres på hver sin side af 7’eren, således at alle ruderne danner en række. En spiller kan også danne en ny række i en anden kulør, ved at placere en 7’er i en anden kulør henholdsvis ovenover eller nedenunder ruder 7. Dermed kan bygges en ny række i den kulør. Hvis en spiller ikke kan lægge et kort, springer de blot turen over.

Vinderen er den første spiller der kommer af med alle sine kort. Man kan herefter vælge at spille videre indtil alle kort er spillet og de 4 rækker er komplette.

Masser af god underholdning for de 4 årige, med opgaver som prik til prik, labyrinter, find fem fejl og meget mere. Skal blot hentes ned og printes.

kr. 45,00
Leveres som PDF