Viser 1–15 of 52 resultater

Print selv

Her finder du en række sjove og lærerige opgaver til førskolebørn både gratis og til en lav pris. Endvidere finder du festligt pynt, invitation og skattejagter til børnefødselsdagen.

Efter af have afgivet din ordre, er alle produkter øjeblikkeligt tilgængelige i pdf format til print. Du vil endvidere modtage en e-mail med links, som er tilgængelige i 2 uger fra ordredato.

Denne samling af juleklip er perfekt til børn i forskellige aldre. Så skal I have en hyggestund med de obligatoriske flettede julehjerter og julestjerner, er disse prints gode at supplere med.

DKK 26,00

Påskeharen har været på spil og har gemt 8 æg. Ved at løse en række opgaver skal æggene findes og lægges i kurven. En kombineret ægge- og skattejagt i påsketema med flere sjove udfordringer.

DKK 95,00

Med denne pakke får du underholdning for børnene til påskefrokosten. I alt 6 opgaveark og 2 forskellige spil, der blot skal printes.

DKK 36,00

Tag børnene med i Spionskolen, hvor de selv skal finde en række poster med sjove spion opgaver, der i sidste ende skal uddanne dem til vaskeægte SPIONER.

DKK 95,00

Disse madpakkesedler tilføjer lidt sjov til madpakkerne. Du får i alt 40 sedler med vittigheder, der blot skal printes og klippes ud.

Læg én i madpakken til dit skolebarn hver dag og giv ungerne et smil på læben ved frokosttid.

DKK 39,00

Dette er den perfekte underholdning til de lange bilture med børn. Spillet følger de grundlæggende regler for klassisk Bingo, med 2 plader indeholdende 25 billeder af objekter fundet i byen og på landet.

DKK 19,00

Dette hæfte indeholder 24 spændende og varierende opgaver for børn fra ca. 4 år. Labyrinter, prik til prik, find 5 fejl, tal- og bogstav opgaver. Kort sagt, masser af gode øvelser til dit førskolebarn.

DKK 23,00

Den 2. i rækken af opgavehæfter for børn fra ca. 4 år, der indeholder flere forskellige opgavetyper. Flere øvelser med bogstaver og tal, kombineret med inspirerende farvelægning, labyrinter m.m.

DKK 23,00

32 opgaver der bl.a. indeholder øvelser i håndskrift og masser af muligheder for farvelægning.

DKK 23,00

32 opgaver der bl.a. indeholder øvelser i talforståelse og problemløsning. Derudover masser af gode muligheder for farvelægning og træning af håndskrift.

DKK 23,00

Et opgavehæfte indeholdende 24 forskellige typer opgaver indenfor problemløsning, talforståelse og bogstavlege. Find også saksen frem til et par af opgaverne, hvor der skal leges med tal og bogstaver.

DKK 23,00

10 opgaver til en regnfuld efterårsdag. Bl.a. farvelægning, prik til prik og sudoku.

DKK 11,00

Dette er alletiders pirat skattejagt til børn, der elsker sjove udfordringer. Her skal de ved alle 9 poster løse en opgave for at finde tallet, der leder til næste spor. Og for at løse opgaverne, skal de i flere tilfælde benytte “Den Hemmelige Piratkode”.

DKK 95,00

Følg tallene op til 10 og gør tegningen færdig. Her er 6 gratis opgaver af slagsen.

DKK 0,00

Hvad kommer op af jorden med 200 km i timen? Svaret får du med disse madpakke vitser, der skal blot printes og klippes ud. Dette er 2. udgave af de populære vitser, hvor du får endnu 40 af slagsen lige til at putte i børnenes madkasser.

DKK 39,00