Udskær et flot græskarhoved

Når du vælger et græskar, så kig efter en med robust stilk. Bank på græskarret som du ville banke på en melon. Hvis du hører en hul lyd er græskarret modent.

Brug en tusch til at skitsere dit design på græskarret. Du kan også vælge at printe et design og tape det fast på græskarret. Brug derefter et spidst redskab, som f.eks. et søm, til at skitsere op med huller gennem papiret.
Her finder du spændende designs til dit Halloween græskar

Tegn en cirkel i en ca. 5 cm radius fra stilken og skær låget ud med en savtakket kniv, f.eks en brødkniv. Sørg for at vinkle kniven skråt ind mod midten imens du skærer, så låget kommer til at sidde i en skålformet fordybning. Det forhindrer det i at falde ned i midten af græskarret. Du kan også vælge at forme låget som firkant, en stjerne eller andre former.

Brug en stor ske eller hænderne til at grave al indmaden ud af dit græskar. Skrab det så rent som du kan.

Halloween skattejagtAktivitetshæfter og skattejagter til efterårsferien og Halloween. Hent med det samme og print masser af sjov underholdning til børnene.

Se de mange aktiviteter her

 

Hvis dit græskar ikke har en forholdsvis flad bund og står stabilt, kan du vende det på hovedet og skære en flad skive væk fra bunden.

Skær derefter forsigtigt dit design ud, med en lille savtakket kniv eller en urtekniv. Et græskar skæresæt kan anbefales, da det er lidt nemmere at arbejde med.
Du kan købe et her

Dit græskarhoved vil typisk kunne holde sig ca. 1-1½ uge, men pensler du det indvendigt med Atamon kan du være heldig at forlænge holdbarheden med en uge mere.

Her finder du en vejledning i at fylde dit græskarhoved med røg.

Send børnene ud på en spændende skattejagt til Halloween festen. Her skal de løse en række sjove opgaver for at finde frem til skatten. Kan afholdes både inden- og udendørs.

kr. 155,00
Leveres som PDF

Skal I holde Halloween fest er denne skattejagt en oplagt aktivitet for børnene. Ved hver post er en lille opgave samt et rim, der leder børnene til næste post.

kr. 95,00
Leveres som PDF

I alt 16 sider med opgaver og spil lige til at printe. Sudoku, prik til prik, billedkryds, find fem fejl og meget meget mere til børn fra 8 år.

kr. 45,00
Leveres som PDF

Skal børnene underholdes med sjov læring i efteråret, finder du her det perfekte aktivitetshæfte med masser af varierede opgaver og sjove spil. Hent ned og print med det samme.

kr. 45,00
Leveres som PDF